VI Premis SOM LLEIDA 2014

Cal ressaltar la gran participació de la ciutadania en aquests VI Premis SOM LLEIDA 2014, ja que en aquesta edició s’ha duplicat el nombre de votants. Aquest fet ens encoratja i fa pensar que, els lleidatans combreguen amb el tarannà de SOM LLEIDA, doncs son els únics premis en que, el jurat es la societat lleidatana.
Es per aquest motiu que a l’acte se li vol donar molt valor als 5 nominats de cada categoria perquè, son els 5 que la ciutadania creu que ha fet més coses per Lleida i els lleidatans durant aquest any 2014.
I han estat nominats en les diferents categories:

INSTITUCIONS-EMPRESES     
COACHING LLEIDA, GIMNAS EKKE, GRUP CAFES BATALLA, LA CAIXA “OBRA SOCIAL”, SUPSA SUPERMERCATS PUJOL, S.L.

PERSONES   
CARMELA ZAMBRANA GORDILLO, JOAN-RAMON GONZÁLEZ PÉREZ, MARIBEL CASTAN TORRENTE, TERESINA JORDÀ CERVERA, XAVIER ERITJA CIURÓ.

ASSOCIACIONS   
ASSOCIACIÓ AREMI, ASSOCIACIÓ ELS ARMATS DE LLEIDA, ORFEÓ LLEIDATÀ, FEDERACIÓ DE CASES I CENTRES REGIONALS DE LA PROVÍNCIA DE LLEIDA: La nominació va directament a les cases regionals: Casa de Extremadura, Casa de Aragón, Centro Gallego, Centro Castilla-León, Casa de Andalucia i Casa de Cantabria.

Quedant com a més votats en la 2ª ronda:
Empresa: SUPSA SUPERMERCATS PUJOL, S.L.
Persona: TERESINA JORDÀ CERVERA
Associació: ASSOCIACIÓ AREMI

Agraïm especialment el suport dels patrocinadors i col·laboradors de l’acte: entitat Deixa’ns Signar, Autobusos Lleida S.A. Moventis, Grup Cafés Batalla, Derquim, La Caixa, Diputació de Lleida, Gimnàs Ekke, Supermercats Plusfresc, Orquestra Atlantis, RST Serveis i Solucions Integrals, La Fonda, Set Accents comunicació i serveis audiovisuals .
Els trofeus obres dels artistes José-Antonio Ferrer i en Lluis Capdevila de Casa Ferrer.

I de la joia d’artistes que han participat en la vetllada:Colla de Grallers i Caps Grossos de Pardinyes, Grup  NYM ( Yolanda Garcia, Noemí Marfil i Míriam Garcia), Miquel Carmona, Mag Reivax, Lo Rey d’Almacelles i Grup d’havaneres “Mai es tard”.  





fotos de Meritxell Feliu